Miód Malina
Miód Malina to restauracja z wieloletnią tradycją, serwująca kuchnię polsko-włoską. Właściciele, współpracując z najlepszymi dostawcami, sprowadzają do Krakowa oryginalne włoskie produkty najwyższej jakości. Dania zmieniają się niemal co miesiąc, więc goście restauracji Miód Malina zawsze mogą liczyć na miłe zaskoczenie nowymi smakami. Możecie sami się o tym przekonać, rezerwując tam stolik przy okazji najbliższej edycji Festiwalu Restaurant Week.
materiały prasowe
Kraków
owoce morzamięso i wyroby mięsneryby
makaronpierogisałatki
polskawłoska
wegetariańskamięsna
Restauracja Miód Malina debiutuje na Festiwalu Restaurant Week i na tę szczególną okazję serwuje między innymi krem z pasternaku, pieczonego sandacza czy kotleciki jagnięce. Trzydaniowe menu zwieńczą smakowite desery, do wyboru kremowe ciasto czekoladowo-orzechowe lub miętowa panna cotta. Zarezerwuj stolik w atrakcyjnej cenie 49 zł za osobę już teraz!
Rezerwuj na: www.RestaurantWeek.pl