Aleja 40
Nowoczesny świeży design i przyjazna rodzinna atmosfera sprawia że Aleja 40 to świetne miejsce na dobre śniadanie, szybki business lunch czy też kolację z przyjaciółmi. Pyszną kuchnię dopełniają rewelacyjne wypieki - wszystkie przygotowywanie przez właścicieli restauracji z najlepszych jakościowo produktów. Tego wszystkiego będziecie mieli okazję spróbować w atrakcyjnej cenie 49 zł za osobę podczas zbliżającego się Festiwalu Restaurant Week.
istock
Gdynia
owoce morzamięso i wyroby mięsneryby
deserymakaronzupycurry
europejska
wegetariańskamięsna
Aleja 40 to jeden z tegorocznych debiutantów na Restaurant Week, dlatego szczególnie warto wybrać się tam na kolację. Na festiwalowe menu restauracja Aleja 40 serwuje między innymi dorsza, kurczaka zagrodowego czy zupę cappuccino. Za deser czeka na Was słodka klasyka gatunku, czyli wuzetka.
Zaezerwuj stolik już teraz na:www.RestaurantWeek.pl