Casablanca Biały Kamień

Udostępnij

Casablanca to dwupoziomowa restauracja na warszawskim Mokotowie. W menu króluje kuchnia śródziemnomorska, ale lokal tętni życiem nie tylko za dnia! Szef Kuchni Grzegorz Wroński w menu zawiera wszystkie sezonowe pyszności na przystawki, dania główne i desery. Specjalne festiwalowe menu proponuje na Restaurant Week wiosna 2020!

Warszawa

burgerydeseryzupysałatkipizzatapas

europejskahiszpańskawłoska

wegetariańskamięsna

Za dnia wyśmienite lunche, dania obiadowe, przekąski i desery, a wieczorem i nocą - coctail bar! To właśnie Casablanca Day & Night na warszawskim Mokotowie. Kuchnia śródziemnomorska, a także europejska po brytyjskie specjały. Za sterami w kuchni szef Grzegorz Wroński gwarantuje smak na najwyższym, a profesjonalna obsługa na sali - najlepszą obsługę!

Specjalne festiwalowe menu na Restaurant Week w Casablance możecie spróbować do 5 lipca 2020!

Rezerwuj online na: www.restaurantweek.pl/